Сексът през годините
Сексът през годините / снимка: Morguefile.com

Сексът е хубав на всяка възраст, но пикът на удоволствието изпитваме между 20 и 40 години. Двата пола обаче достигат по различно време върха на своята сексуалност. Знаейки това, трябва да бъдем много по-толерантни към партньора, за да можем да се насладим максимално на любовния си живот.

Сексът на 20: Жени, отдавна сте загубили девствеността си, но честно казано не сте усетили и половината от удоволствието, което носи сексът. Любопитни сте и искате да угодите на партньора си. За оргазъм дори не става и дума, тъй като все още не знаете какво точно е това. За да откриете радостите на секса, ви трябва опитен партньор. Мъжете на 20 са готови да правят секс по всяко време във всяка част на апартамента. Нищо чудно, че върхът на мъжката сексуалност е между 16 и 25 години. Той е буен и необуздан и не се срамува да поиска всяка своя фантазия.

Сексът на 30: Жените изпитват все по-голяма страст с течение на годините. Повечето вече имат постоянен партньор, с когото търсят нови усещания. Научили са какво е оргазъм, а майчинството ги е направило още по-чувствени. Мъжете са истински майстори. Най-накрая са разбрали, че за любовната игра трябва време, което кара партньорките им да летят в небето. На тази възраст кавалерите продължават да експериментират с нови пози, места и играчки.

Сексът на 40: И двамата сте умели любовници. Знаете как да си "сътрудничите" в леглото и какво желаете. Радвате се на всяка секунда, а младите не могат да се конкурират нито със страстта ви, нито с темперамента, с които правите любов. Жените на 40 достигат върха на способностите си. За това и разведените дами на тази възраст търсят неуморни и горещи млади мъже, които да смогват на темпото им под завивките. Пламъците при силния пол обаче полека замират. Експериментите са все по-износени и те нямат желание да се наслаждават на тялото на съпругата си всяка вечер. За да събудите звяра в него, вече не е достатъчно просто да се съблечете. Важни са обичта, сексапилният глас и дори афродизиаците. (БГНЕС)