/ Gulliver/Getty Images
Сандра Бълок е "готова да се върне в играта" и да започне да снима филми след навършването на 60 години и загубата на покойния си партньор Брайън Рандал, съобщи "Контакт мюзик".

Звездата от "Скорост" се готви да се завърне в Холивуд, след като си взе двегодишна почивка, за да обърне внимание на семейството си, двете ѝ деца Луис и Лейла, и да се грижи за вече покойния си партньор Брайън Рандал.

Почина приятелят на Сандра Бълок

"Тя постепенно се завръща в обществения живот. Развълнувана е от това, което я очаква в бъдеще. Готова е да се върне в играта", сподели източник.

Близък до актрисата източник отбеляза, че звездата от "Изгубеният град" е преживяла един от най-трудните периоди в живота си след смъртта на партньора си и че има нужда от почивка.

"Сандра се нуждаеше от почивка, за да бъде със семейството си и Брайън", каза той.

Нейната сестра - Гъсин, похвали в социалните мрежи отдадеността ѝ да се грижи за покойния ѝ съпруг.

Тя написа в почитта си към Брайън: "Има някаква утеха да знам, че той имаше най-добрите болногледачи в лицето на моята невероятна сестра и групата медицински сестри, които тя събра".

Припомняме, че приятелят на актрисата - 57-годишният Брайън Рандъл, почина през 2023 г. Той си отиде в резултат на амиотрофична латерална склероза (АЛС). Рандъл се бори с дегенеративното заболяване в продължение на три години.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
 
БГНЕС