Сайт помага за откриването на идеалния партньор
Сайт помага за откриването на идеалния партньор / sxc.hu

Ако сте от момичетата, които си представят идеалния мъж за цял живот, но все още не сте го открили в действителността, сайт за запознанства може да ви помогне.

Потребителките на сайта iDreamofU трябва да подберат чертите на лицето на идеалния си партньор (форма на лицето, цвят на очите, дължина на носа и т. н.), за да създадат лика на човека, към когото биха били най-силно привлечени. След това те трябва да изпратят образа на сайта и чрез специален софтуер той свързва снимката с потребителите, които максимално се доближават до вида на мечтания партньор, отбелязва БГНЕС.

Изборът на партньора не се базира само на външния вид. Дамите могат да отговарят на въпроси, свързани с интересите си, които също се вземат предвид при търсенето на мечтания мъж. Ако пък някоя представителка на нежния пол срещне бъдещия си съпруг благодарение на сайта, тя официално се задължава да използва за първия си сватбен танц песента на Севидж Гардън "I Knew I Love You" ("Знаех че те обичам"), в която се пее "I knew I loved you before I met you/I think I dreamed you into life". ("Знаех, че те обичам преди да те срещна/Мисля, че те пренесох от съня в живота").