Тези празници - и коледните, и новогодишните, няма да са такива, каквито ги знаем. Ще ги посрещнем по-скромно, с по-малко хора и предимно у дома. Значи ли това, че може да си спестим празничния грим и тоалет? Абсолютно не! Или поне такова е мнението на гримьора и инфлеунсър Евгения Джаферович. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7.

По думите ѝ определено има смисъл да се гримираме по празниците, защото по този начин поддържаме празничната еуфория. "Подготовката трябва да се запази, времето никой няма да ни го върне", заяви Евгения пред "На Кафе". Тя е убедена, че празничният тоалет и грим дават допълнително настроение и затова и тя ще се подготви за празника по този начин, макар и да празнува в Загреб със семейството си и майката на своя съпруг Ваня Джаферович.
 


А какви са тенденциите в грима тази Коледа? Както винаги те са зелено, червено и много, много брокат. Самата Евгения Джаферович сама си забърквала червено червило с брокат и въпреки че не било много издържливо, било изключително ефектно.

Тя и Ваня Джаферович са сред популярните българи, които преболедуваха коронавируса. По време на карантината им успели да свършат доста от отлаганите вкъщи задачи, но за едно не им останало време, оплака се Евгения - да си подреди обувките и гардеробите.

Евгения Джаферович призна още, че по време на задължителната ѝ карантина се е отдала на онлайн пазаруване. Така например цялата коледна украса дошла от сайтове. Междувременно пък Ваня Джаферович се радвал, че пестят, като не излизат от дома си... 

Въпреки че инфлуенсърката признава, че не умее да пести, тя споделя, че се опитва да научи децата си на това. Така например наскоро семейството си купило нова кола, а дъщеря им Леа с готовност предложила спестените в касичката си 24 лв.