/ NOVA
От днес зрителите могат да се включат в кампанията на KINO NOVA и да спечелят награди
Първата седмица на кампанията „Великият понеделник“ ще бъде изпълнена с опасни премеждия и решителни ходове за отмъщение. Един срещу друг в битка за одобрението на зрителите се изправят приключенският екшън „Изгубеният град“ и екшън-трилърът „Човек на гнева“. Киноманите могат да се включат в дванадесетото издание на емблематичната кампания и да гласуват на сайта https://greatmonday.bg. Филмът, събрал повече гласове, ще бъде излъчен в понеделник, 8 юли, от 21:00 ч. по KINO NOVA.

В първото предложение за седмицата – „Изгубеният град“, Сандра Бълок влиза в ролята на неудовлетворената от последния си роман авторка Лорета Сейдж. По време на обиколките за популяризирането на творбата й, тя споделя сцената с модела от корицата на книгата Алън (Чанинг Тейтъм), който привлича изцяло вниманието върху себе си. Писателката решава да си тръгне, но е отвлечена от ексцентричен британски милиардер (Даниел Радклиф), който е убеден, че тя ще го отведе до изгубено съкровище от последната ѝ история. Решен да докаже, че може да бъде герой и в реалния живот, Алън привлича на помощ бившия треньор на морски тюлени Джак (Брад Пит) и двамата се впускат в спасителна акция.

Екшън-трилърът „Човек на гнева“ е вторият филм, който ще се бори за одобрението на зрителите във „Великият понеделник“. Най-новото попълнение в екипа на специализирана в транспортирането на стотици милиони долари през Лос Анджелис компания е мистериозният Ейч (Джейсън Стейтъм). Той изненадва партньорите си, когато поема пълен контрол над обир, като се грижи за ситуацията с лекота, ефективност и прецизност. Удар след удар започва да изглежда, че потайният мъж иска камионите да бъдат атакувани, оставяйки екипа в недоумение кой всъщност е той и откъде идва. Скоро става ясен и крайният мотив на Ейч, който предприема драматични и необратими стъпки, за да си разчисти сметките.

Кой от двата филма ще бъде излъчен следващия понеделник (8 юли) по KINO NOVA? Почитателите на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит на https://greatmonday.bg/. Киноманите, които участват в гласуването на „Великият понеделник“, могат да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

Повече информация за „Великият понеделник“ можете да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.