Прегърни ме
Прегърни ме / снимка: sxc.hu

Японската столица Токио е известна с многообразието си от чудновати секс шопове, барове и нощни клубове. Но най-новата атракция в района Акихабара - домът на ексцентричните заведения за възрастни, е магазинът за клиенти, които търсят половинка за пренощуване. Без да правят секс.

Сойнея - малък магазин на третия етаж на стара сграда, дава на клиентите си възможността да прекарват времето с млади момичета в прегръдки и топли погледи.

"Това не е секс услуга", подчерта мениджърът, който даде само фамилията си - Кода. "Предназначено е за мъже, които се чувстват самотни и просто искат да бъдат с някого".

Идеята хрумната на Кода, докато четял блога на Жаклин Самюъл от Рочестър, Ню Йорк, която взимала по 60 долара на час за "прегръщане и гушкане".

"Японците са уморени от своята работа. Те искат да се чувстват обичани и да бъдат обгрижвани", обясни той.

Час престой в Сойнея струва 9000 йени или 120 долара. Целият магазин е на обща площ от 600 кв. м. Всеки от седемте смътно осветени кубове има огромно двуместно легло, върху което са поставени плюшени играчки, възглавници с формата на сърце, лампи, наподобяващи облаци и други предмети, изпълняващи детски песнички, пише БГНЕС.

Кода започнал бизнеса си преди месец. Днес има седем служителки на възраст от 17 до 25 години. "Можем да носим пижами или един от костюмите ни", сподели Сакура - служителка на магазина. Въпросните костюми включват ученически и моряшки униформи, миниполи. Всеки път, в който клиент поиска промяна на облеклото, трябва да плати по 13 долара за услугата.