Порно ветеранка се връща пред камерата заради пари
Порно ветеранка се връща пред камерата заради пари / снимка: Gulliver/Getty Images

Порнозвездата Джена Джеймсън обяви, че поради финансови причини е принудена да се върне в „индустрията за възрастни” и да наруши така обещанието, което някога бе дала на децата.

Това решение тя взела след няколкото загубени съдебни дела, спада на печалбите на компанията и загубата на дома си в Холивуд, съобщават сайтовете TMZ и „Бизнес инсайдър”. 39-годишната Джена заяви също, че нарушава обещанието си пред децата в името на самите деца.

Преди пет години една от най-успешните изпълнителки в порноиндустрията спря да се снима. Тя опита да се реализира като театрална актриса, певица и продуцент. Тя също бе активистка на международната организация за защита на животните PETA и една от инициаторките за създаването на порносайт, чиято цел бе събиране на средства за защита на животните и пропагандата на вегетарианството, отбелязва БГНЕС.

Джена е в порноиндустрията от пълнолетието си. През 1996 г. са омъжи за порноактьора Бред Армстронг, но през 2001 г. се разведе с него, за да свърже живота си с друг колега - Джей Гърдина. През 2003 г. те минаха под венчило, но след три години се разведоха. Впоследствие тя заживя с Джейкъб „Тито” Ортиз, знаменитият шампион в боевете без правила. На двамата дори им се родиха близнаци. Но през пролетта на 2010 г. тя напусна Тито след жесток негов побой над нея. Тя дори се оплака в полицията. По-късно те възстановиха „семейните” отношения.

На 15 януари на тържествената церемония по връчване на „Порно Оскарите” (AVN Awards) Джена Джеймсън обяви за окончателното си скъсване с „индустрията за възрастните”. В същото време тя не се отказа от своята компания Club Jenna, която й носеше десетки милиони долара доходи. Състоянието на Джена към онзи момент се изчисляваше от 50 до 100 млн. долара.