/ iStock/Getty Images
С излизането на първото издание на Big Brother през 2004 година в България фурорът беше небивал, интересът - още повече и никой не знаеше какво точно да очаква в това шоу. Каналът "Cool News" във vbox7  показва какво се случва с участниците от първия сезон и какви ги вършат те към днешна дата:

1. Стойка Стефанова, станала известна с псевдонима "Пипирудата"

Сладката и непринудена дама, която плени всички с невероятния си акцент, вече е станала доста сериозна. Омъжва се през 2012 година, като със съпруга си Мариан опитват безуспешно три години да имат дете.

Първото им детенце се ражда през 2015 година и носи красивото име Андреа. В момента Стойка е всеотдайна майка и очаква второ дете.



2. Здравко

Победителят от първия сезон на формата в момента очаква трето дете. Години след като жена му Христина (по-късно също победител в друг сезон на формата) му поднесе голямата новина, към днешен ден Яница е вече на 15 години.

След това се сдобиват и с втора дъщеря - Зорница, която е на 11 години. Все още не знаят пола на третото дете, но се надяват да е момченце. Христина шеговито казва, че би родила на живо срещу 200 000 лева в риалити формат.



3. Найден

Един от най-скандалните участници във формата, той изживя любовни трепети пред цяла България, като авантюрата със съквартирантката Зара не продължи дълго след шоуто. 

В момента е женен и е баща на момче. С жена му Огняна се запознават в интернет, като тя за доказателство му иска да й прати голи снимки. Той пък на първата си среща с нея се уговаря с приятел, който да му звънне след 20 минути, за да се "спаси", ако не я хареса.



4. Зара

В момента Зара е фитнес модел и гуру, като продава и тренировъчни, и хранителни програми. Омъжена е за австралиец - Ерик, а фамилията й вече е Уотсън.
 
5. Зейнеб  Маджурова

Това е една от най-разпознаваемите участнички в Big Brother, която успя да запази славата си, като стана ко-водеща на Гала в предаването "На кафе".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MrRmRrr 🐆🐅🐆🐅 🐆#catwoman #mood 🐆🐅🐆

A post shared by Zeyneb Madzhurova 🇧🇬🇹🇷 (@zeynebmadzhurova) on


6. Мел

И тя се нарежда сред гордите родители, екс-съквартиранти. През 2012 година й се ражда момиченце, което кръщава Анастасия.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук