Певицата Поли Генова е в трепетно очакване на второто си дете. За своята бременност сподели малко по-рано през лятото, а в ефира на NOVA обяви и пола на бебето след симпатичен гаф, пише каналът "Красивите българки" във vbox7.

Тя разкри, че синът ѝ, Даниел, обича да прегръща момиченцата по детските площадки. Запитана дали това означава, че очакват момиченце, Поли се засмя и каза, че май си е признала. Поводът за това признание беше друг въпрос - как 2-годишният син на Поли приема факта, че ще става батко. Певицата призна, че Даниел все още не разбира какво се случва, но пък от време на време обичам да ходи и да прегръща корема на майка си.
 

Иначе певицата заяви, че нито първото ѝ дете, нито второто, са били планирани. Поли и годеникът ѝ са убедени, че децата сами решават кога да "дойдат" при родителите си и те само нагаждат графиците си. 

Поли Генова призна, че животът ѝ нерядко е изпълнен с трудности и крайности, но пък обожава професията си и това я кара да не спира през времето. "Важна ми е мотивацията в крайна сметка", обясни тя и определи работата си като своя мисия.