Поли Генова споделя, че след появата на Да́ниел живота ѝ се е променил много и че сега все по-рядко има възможност да бъде импулсивна или да тръгне да пътува в 1:00ч. през нощта. И въпреки че понякога това я натъжава, знае, че до себе си има най-важното нещо - сина си. Разказва, че със сигурност с времето и това, че нуждите на Да́ниел ще се променят, вярва, че ще има малко повече време за себе си.

Нейната любима дума е "мама" и все още така нарича собствената си майка, с годините споделя, че не е започнала да я нарича "майко" или "майка", за нея най-милата дума е "мама".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Христос Воскресе!✨ [Daniel: “Let’s go 🍌🍌🍌”😄]

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on


Поли обича сина ѝ да бъде навсякъде с нея и още на когато той е на 40 дена е бил вече на първото си публично мероприятие. Споделя, че обичат да пътуват цялото семейство и са обиколили много места и макар организирането на едно пътуване с бебе да е в пъти по-трудно е било много забавно. Вижте още в канала "Ох на мама" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎁 GIVEAWAY 🎁 В месеца на детето 🎈 решихме да зарадваме 15 от вас, на които да подарим кутия „Добре дошло, слънчице“, съдържаща чисти козметични продукти за бебета и лигавници, изработени от 100% биопамук - чудесна изненада за всяко семейство с детенце до 1-годишна възраст. 🛍👶🏼🎀 Единственото, което трябва да направите е да последвате моя профил и тагнете свой приятел в коментарите под този пост. Така ще имате шанс да спечелите кутията за вас или ваш близък. В края на следващата седмица ще обявим победителите. 🎉 УСПЕХ! 🤞🏻

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on


Двата месеца социална изолация са прекарали вкъщи, където скоро проходилият Да́ниел е можел да изразходва енергия. Но въпреки това много са им липсвали разходките им в планината, които обичат да си организират.

Поли Генова сподели, че говорят на сина им на няколко езика – тя му говори на български, а баща му, който е холандец на холандски и английски. Но още от сега Да́ниел казвал по няколко думички.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 months 💙 Daniel . . . [📸 by @krasena_angelova]

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on

 
Какъв предмет е хванал малкият Да́ниел на прощъпулника си и кога да очакваме следващия сингъл на Поли – гледайте във видеото.