Тази Коледа вероятно Дядо Коледа ще дойде без Снежанка. Ако се чудите къде е тя, ще ви кажем - в Instagram, под елхата. Ако не вярвате, вижте доказателството в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
Тази година в ролята на Снежанка успешно влиза плеймейтката от миналата година, Жанета Осипова, която като Снежанка, е подготвена за всякакви климатични условия. Ето я например облечена в екипче, подходящо за топлите екваториални републики:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@teddyssecret_ ❤️

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


Ето я и готова за по-студен климат, като този у нас, като трябва да знаете, че Осипова е наистина мултифункционална Снежанка.
 
И ако елхата ви все още не е украсена, Жанета Осипова показва, че и с това ще се справи успешно. Е, има какво да направи и с лампичките, но това няма да ви го показваме засега.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А вие украсихте ли елхата? 🎄 @teddyssecret_ make up ❤️

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


Иначе моделът Жанета Осипова може да се похвали, че изпраща една наистина успешна година. Тя не е от плеймейтките, които завземат агресивно медийното пространство, а оставя работата ѝ да говори вместо нея.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нямам време за бездействие... @photoludensart @chudomirdragnev #work #workgirls #fire #art

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


Освен че засне множество успешни и впечатляващи фотосесии през годината, Осипова успя да посети и много екзотични и райски кътчета на Земята.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пожелавам ти да се влюбиш в живота. Първо в него. В цветята, в небето, в птиците. В магията, която съдържа раждането на нов живот. Във възможностите, които ти предлага новият ден. В очите, които горят и търсят нови светове. Да се влюбиш във възможността, която имаш всеки ден да започнеш отначало. Да бъдеш различен. Да бъдеш друг. Да се запознаваш с нови хора и да откриваш част от себе си в тях. Пожелавам ти да се влюбиш в сутрешната роса, в пясъка и стъпките, които правят краката ти по пясъка. В морето, гларусите, в моряците и забравените рибарски лодки. В новите места, които очакваш да ги посетиш. Пожелавам ти да се влюбиш в шума на вълните и да намериш покой там. В музиката. Пожелавам ти да се влюбиш във вечерите, които прекарваш с някой и говорите безкрайно. В улиците на нощния град. В лампите, светулките и слънцето. Пожелавам ти да се влюбиш в болката и да я търсиш в хората. Да разбереш, че точно тя ни прави това, което сме и да не бягаш от нея. Пожелавам ти да се влюбиш в цветовете, виното и шоколада. В полските цветя. В мечтите си. В самия живот. Първо в него. Влюби се в самото усещане, че си жив. В дивотията, която носи със себе си това. Накарай очите си да блестят. Да бъдат жадни и ненаситни. Да бъдат любов. ❤️ Силвия Крумова

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


Личният си живот обаче плеймейтката пази ревностно.