Персонал и клиенти се снимаха голи за празничен календар на кръчма
Персонал и клиенти се снимаха голи за празничен календар на кръчма / ThinkStock/Getty Images

Навреме за Нова година персонал и посетители на кръчма са се снимали за празничен календар, окачествен като най-лошия по рода си във Великобритания, пише в. "Дейли експрес".

Пищни, но поувиснали форми, сбръчкана кожа, съсухрени меса - всичко това може да бъде видяно на необичайния календар, заснет от персонала и редовните посетители на кръчмата Магнит Тавърн в Бостън, Линкълншър.

Календарът на "Пирели" замени голите манекенки с успели жени

Голите, полуголи и облечени в маскарадни костюми модели са на възраст между 23 и 67 години. Единственото, което е "на мястото си" в календара, но не се вижда, са добрите сърца на позиращите, тъй като инициативата им е с благотворителна цел.

Клиентите на заведението, проявили достатъчно храброст, за да закупят нестандартния календар за 2016 г., могат да избират между женски и мъжки вариант.

Срещу парите си те ще видят разголен млад мъж, чиито косми на главата са оскъдни за сметка на тези по тялото, позиращ до масата за билярд. Или по-възрастен посетител, коленичил до радиатора с електрически инструмент в ръка. Беловласият модел позира само с каска на главата и черни жартиери.

Татуиран младеж с шапка на Дядо Коледа излага на показ голото си тяло в полегнала поза. Същата шапка прикрива и атрибута му.

Военни съпруги позираха голи за календар с благотворителна цел

Сред жените модели се откроява пищна гола млада дама, седнала пред една от масите в заведението и поставила едрия си бюст върху нея. По-възрастна нейна посестрима позира права с шалче на футболен клуб, прикриващо поувисналите й гърди, и със спортна купа пред гениталиите. Друга посетителка, също седнала, прикрива едрите си гърди с гирлянди. Нестандартната идея е на собственичката на кръчмата Бев Самбридж. Средствата от продажбата на календара ще бъдат предоставени за закупуването на въздушни линейки.

Източник: БТА