Отношенията между Джоли и Брад Пит не вървят
Отношенията между Джоли и Брад Пит не вървят / netinfo

Отношенията между Брад Пит и Анджелина Джоли не вървят много добре. Още повече, че Дженифър Анистън, бившата съпруга на Пит се намесва.

Списанието "Life & Style Weekly" твърди, че двамата не се разбират, особено по отношение на Дженифър Анистън. Според изданието Анистън отделя време, за да изпрати подаръци и поздравления на трите осиновени деца на Анджелина Джоли. Тя е купила книги, играчки, всеки подарък е бил придружен с пожелания, които не били по вкуса на Анджелина Джоли, съобщи БГНЕС.

Източник на списанието твърди, че Брад Пит не одобрява това, но това е най-малкият им проблем. "Брад е отгледан в едно типично американско семейство", обяснява близък на Пит. "Семейството се събира всяка вечер на вечеря в една и съща къща, на едно и също място. Анджелина има съвсем друго възпитание". Приятел на Джоли пък от своя страна уточнява, че "Анджелина би искала да замине когато поиска и където поиска, но не може". Двойката е била достигнала до там, че и двамата си дават сметка да каква степен са различни.