Юлиян Златев
Юлиян Златев / NOVA
Ако има участник в "Игри на волята", който едновременно да е много обичан от публиката и също толкова критикуван, то това със сигурност е Юлиян Златев от първия сезон на шоуто, пише каналът "Cool News" във vbox7.

Юли не успя да спечели наградата, но и до ден днешен остава един от най-популярните участници от първия сезон на Игрите. Какво обаче се случва с него, две години след края на неговия сезон?
 

Е, Юлиян вече е женен мъж. Той и дългогодишната му приятелка вече са семейство, като двамата са вдигнали чудна лятна сватба, провела се в археологическия музей на Велики Преслав.
 

От профила му в Instagram разбираме, че е започнал да тренира дори още по-здраво и то не с кого да е, а с участници от втория сезон на "Игри на волята" - Вайс, Сюзън и Джералдин. Той се занимава, както с кондиционни тренировки, така и с фитнес, но и с ММА.
 

Иначе Юлиян продължава да се занимава с деца. Знаете, той бе представен като учител по физкултура, а в Instagram профила му виждаме и възпитаниците му в школа по хокей на трева.