Меган Маркъл разшири колекцията си бижута с две много важни нови попълнения зад които се крие нещо повече от красив дизайн. Вижте в канала "Royal News" във vbox7:

В края на миналия месец двамата с принц Хари участваха в кръгла маса за равенството на половете в замъка Уиндзор. Меган носеше червена кожена пола от BOSS, и фин пуловер Joseph с дълбоко V-образно деколте в същия цвят. Визията и бе допълнена с обувки на токчета Perfect Pumps от Sarah Flint и чифт елегантни обеци Hera Diamond and Gold Studs от Emily Mortimer.

Перфектната й визия се допълваше от два нови златни пръстена, които Меган бе сложила на пръстите на дясната си ръка. Новите попълнения са дело на канадската бижутерска къща Vargas Goteo, марка, която поддържа опазването на застрашени животни по целия свят, като дарява постъпления от продажбите си на различни благотворителни организации.

Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Единият от новите пръстени на Меган е Manta Kiss Stack, който символизира опазването на мантата - вид скатова хрущялна риба.

Другият й нов пръстен, от същата марка, е Bow Knot Ring, от колекцията High Seas, подкрепяща опазването на океаните.

Според основателка на Vargas Goteo  Меган сама е решила да си купи тези пръстени и да подкрепи благотворителните каузи, които стоят зад тях.

Дизайнерът Алекс Прижич Смит, която основава марката през 2010 г. в Монреал, сподели пред списание People: „Да видя творенията ми носени от такава забележителна жена наистина е сбъдната мечта“. Марката е посветена на идеята, чрез своите дизайни да „популяризира опазването на дивите животни от бракониерство, незаконна търговия и безотговорно отношение“.

Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Vargas Goteo се фокусира върху „привличането на етична и социална отговорност към бизнеса с бижута“ и внедряване на практики за устойчивото развитие.

Според сайта на марката, всяка колекция допринася пряко за дейността на организации, свързани с опазването на океаните и дивата природа. Сред тях са такива, борещи се срещу търговията с перки на акули, опазване на мантите, възстановяване на кораловите рифове, борба с бракониерите на слонова кост и рога на носорози.

Меган и Хари открито подкрепят подобни кампании и често извършват благотворителна дейност в подкрепа на такива каузи.

И още:

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)

Цветята от бебешкото парти на Меган Маркъл бяха дарени за благотворителност


Уилям, Хари, Кейт и Меган откриха телефонна услуга за хората с психични проблеми

Принц Хари и Меган Маркъл не искат подаръци, а дарения за благотворителност