Никълъс Кейдж влиза в Непобедимите 3
Никълъс Кейдж влиза в Непобедимите 3 / снимка: БГНЕС, архив

Никълъс Кейдж ще се присъедини към Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис в третата част от екшън поредицата "Непобедимите".

"Подготвяме филма със същата страст и отдаденост като предишните две части. Потвърдено е, че в него ще участва Никълъс Кейдж, надяваме се да привлечем и Харисън Форд, Уесли Снайпс и Мики Рурк. Ще продължим със същата схема - ловкостта и бясната скорост, присъщи на сагата", написа Силвестър Сталоун на страницата си във Фейсбук.

Той отговори и на слуховете, че третата част ще бъде последна, като заяви, че докато хората продължават да се радват на филмите, ще има пространство за безброй продължения, пише БГНЕС. "Не мога да кажа, че третата част със сигурност ще е последна. По принцип трябваше да има две части, но любовта на публиката ни накара да работим по трета. Мисля, че докато се забавляваме, предлагайки развлечение на хората, можем да продължим да работим по "Непобедимите", категоричен е Слай.

Актьорският състав на екшън поредицата включва още Долф Лундгрен, Джет Ли и Ранди Котюр. Мики Рурк, който участва в първата част на "Непобедимите" през 2010 година, също изглежда готов да влезе отново в ролята на координатора на мисията Туул.