Най-лесните за използване афродизиаци
Най-лесните за използване афродизиаци / www.sxc.hu

С настъпването на топлите дни започват да зреят и естествените афродизиаци. Оказва се, че към тях могат да бъдат причислени доста от зелените растения. Ако след студените месеци се чувствате неуверени в сексуалните си възможности, като първа стъпка можете да се възползвате от храните, които доказано имат отношение към повишаване на потентността, съветва Lekar.bg.

1. Стриди - те са известни като афродизиак още от древността. Днес е установено, че тяхното възбуждащо действие се дължи на голямото съдържание на желязо и цинк. За да бъдат стридите максимално ефективни, те трябва да се ядат пресни т.е. без термична обработка.

2. Аспержи - богати на витамин А, фосфор, калций и калий, аспержите с право се смятат за възбуждаща храна. При това не само за мъжете, а и за жените.

3. Яйца - тази богата на белтъчини храна отдавна е известна като естествен сексуален стимулатор. Нещо още по-хубаво - от тях можете да се възползвате през цялата година.

4. Зеленчуците със зелен цвят - още от най-древни времена те са възприемани като "магьосническа трева". Тяхната тайна е във витамините и минералите, които особено младите растения съдържат в голямо количество. В копъра, магданоза и марулите се съдържат най-много витамини А, С и В, а също така фосфор, калций и калий.