Най-често срещаните желания на дамите
Най-често срещаните желания на дамите / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Американски сайт и сексолози изготвиха списък с най-често срещаните желания на дамите. За разлика от жените, в повечето случаи желанията на мъжете са съвсем прости.

Ако една дама за тях е атрактивна, представителите на силния пол искат да се срещнат с нея. Ако тя се окаже интересна, интелигентна и забавна, те правят следващата стъпка и я опознават. Жените обаче са значително по-объркани. Те искат да са независими.

Тяхното желание е да не се влияят от мъжа си, но същевременно много често се опитват да го контролират, заради лошите му навици. Освен това дамите не търпят мъже, които не се поддържат.

Жените обичат и да говорят. За тях много важно е да обсъждат с партньора си всевъзможни теми- от обувки и чанти до политика и икономика. От изключително значение за тях е мъжът им да намира общ език с приятелките им. Досещате се какво би станало, ако приятелят им се скара с някоя от техните близки. Жените искат и друго- мъжът до тях да бъде интелигентен, посочва БГНЕС.

Освен това той трябва да бъде и страстен любовник, който да не заспива след секс. Техният приятел трябва да притежава и чувство за хумор, за да поддържа настроението им. Той задължително трябва да бъде амбициозен и да има доходоносна работа и освен това трябва да бъде добър и грижовен баща, който да се наслаждава на времето с децата си.