Мислим, че известните личности имат всичко и са родени под щастлива звезда. Но и те, както много от нас, имат моменти, в които са се разминавали на косъм от смъртта, пише каналът на Мария Захариева във vbox7. Ето и техните истории:

Кание Уест

Рапърът става част от автомобилна катастрофа през 2002 г. След като претърпя обширна реконструктивна операция на лицето и челюстта си, той написа и записа дебютния си сингъл "Through the Wire", който бележи старта на кариерата му на рапър. Дотогава е предимно продуцент. В интервю, коментирайки случилото се, споделя, че днес живее всеки ден сякаш е последен.
 

50 Cent

През 2000 г. в близост до дома на 50 Cent започва стрелба. Целта е именно той, а нападателят го прострелва с 9 куршума. Рапърът прекарва 13 седмици в болницата.
 

Ейми Шумър

Когато е гимназистка, комедиантката се учи да сърфира, но един от опитите ѝ завършва почти фатално. Така случаен непознат я открива на плажа в кръв и с открити рани. Актрисата има белег от 41 шева. 

Сандра Бълок

Малко преди "Мис таен агент" да тръгне по кината Сандра Бълок се разминава на косъм със смъртта. Тя пътува в малък самолет, който се поврежда заради лошото време. По ирония на съдбата само година по-късно актрисата заедно с Бен Афлек се снима в романтична комедия, като в историята героите им се запознават покрай самолетна катастрофа. 
 

Харисън Форд

Подобно на Индиана Джоунс и Харисън Форд има авантюристичен характер. Той обича да лети със самолети, които сам управлява. Така през 2015 г., докато управлява самолет от Втората световна война, забелязва, че двигателят е повреден. Разбива се на гол игрище близо до Санта Моника. Закаран е веднага в болница и за щастие се разминава само със счупени кости.
 

Арнолд Шварценегер

Случката е от 2001 г. Тогава актьорът управлява мотор в Лос Анджелис, а автомобилът пред него изведнъж спира. Така той се забива в колата. Сходна история се случва и 5 г. по-късно.
 

Кейтлин Дженър

През 2015 г. риалити звездата участва в тежка верижна катастрофа, в която загиват 4 души. 69-годишна жена се забива в автомобила на Кейтлин Дженър, която пък помита и колата пред нея. Впоследствие се оказва, че Кейтлин Дженър е карала в рамките на ограниченията.