Сериозни дискусии се зародиха след признанието на модела Криси Тейгън, че в миналото е била интернет трол. Тя се извини за постъпките си, но се представи  като жертва на обществото и обстоятелствата, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7. Ето и още някои световни знаменитости, които в миналото са били жертва на тормоз.

Шон Мендес

През юни 2019 г. певецът публикува текст в Instagram, в който разказва за ужаса, който е преживял в училище. В девети клас по-големите ученици му се подигравали, че пее. С публикацията си той призовава всички да правят нещата, които обичат и ги карат да се чувстват живи.

Кайли Дженър

Животът на риалити звездата невинаги е бил толкова бляскав и щастлив. В Snapchat преди време тя споделя, че е била само на 9 години, когато започнали да я тормозят съученици. Кайли смята, че гадняри има навсякъде, но е важно жертвите да знаят, че не са сами.
 

Том Холанд

Преди да стане Спайдърмен, Холанд е имал немалко проблеми. От дете той е талантлив танцьор - нещо, което му навлича много подигравки и унижения.  Холанд споделя, че няма как да те наранят толкова, че да спреш да се занимаваш с това, което обичаш.

Деми Ловато

Тя е звезда от дете и от дете знае какво е да си жертва на тормоз. В интервюта признава, че е имало моменти, в които не е успявала да излиза от дома си, защото пред къщата постоянно имало хора, които крещят нещо или просто я чакат да се покаже. Нещо повече - в интернет се появили порно колажи с нейното лице. От дете тя работи с психолози.

„Грозната истина за Холивуд“: Звезди призоваха за промяна

Ева Мендес

Въпреки че днес е определяна за една от най-секси актрисите, Мендес разказва, че в училище е била едно „отвратително“ слабо момиченце, с големи зъби, което често ставало жертва на гаднярите в училище. В гимназията двама не спирали да я тормозят, а тя така и не разбрала защо го правят. Днес смята, че това е било така, защото е показвала страха си пред тях.