Мъжете не харесват такива жени
Мъжете не харесват такива жени / БГНЕС

Мъжете разкриха какво ги дразни у жените и на челните места са малките кученца, липсата на интереси и дразнещият смях, съобщи в. "Дейли мейл", позовавайки се на анкета на американския сайт Редит.

А жените не харесват такива мъже

Оказва се, че господата, взели участие в анкетата, ненавиждат честата женска практика за разнасяне на миниатюрни кученца в дамски чанти.

Но и котките не остават по-назад - един от потребителите споделя, че няма нищо против мяукащите любимци, но само ако стопанката им почиства след тях. "Ако вляза в дома й и първата миризма, която усетя, е на котка, просто знам, че нещата между нас няма да се получат", пише той.

Но има женски недостатъци, които мъжете харесват. Вижте ги тук

Друг мъж се оплаква от липсата на интелект и интереси у девойките. "Не можете да си представите в колко голям процент от случаите аз съм единственият, който говори на срещата". В тази връзка представителите на силния пол споделят, че за тях е важно дамата им да говори за нещата, които я вълнуват, без значение какви са те.

Сред останалите отблъскващи характеристики на жените са лошият дъх, липсата на амбиция, лъжите и изневерите, мързелът, пушенето и дразнещият смях.

Най-неразбираемите за мъжете женски практики

"Дразнещият смях ме влудява. Не е случаен фактът, че хиените се размножават само веднъж годишно", пише един от участниците в анкетата, цитиран от БТА.

Вижте още какво ненавиждат мъжете и жените в срещуположния пол:

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

и

10 неща, които мъжете мразят в жените

Пет женски Facebook навика, които мъжете мразят

Мъжете най-много мразят... скандалджийки