Наталия Кастелар Калвани е на 20 години и е от Пуерто Рико. Разглеждайки профилът ѝ в Инстаграм, няма как да не забележим, че веждите ѝ са доста по-големи от на повечето момичета. Днес Наталия е успешен модел, но когато е била малка, съучениците ѝ непрекъснато я обиждали и я засипвали с подигравки.

В интервю за „W magazine” тя споделя: „ Когато бях дете всеки ме сочеше с пръст. Постоянно ме тормозеха, защото веждите ми бяха дебели и дълги. Исках дори да ги обръсна. В момента не ме интересува дали са на мода, харесвам си ги. Те ме различават от останалите модели, те са моята запазена марка“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trying 2 pay attention

A post shared by Natalia Castellar Calvani 🇵🇷 (@nataliacastellarcalvani) onВъпреки увереността, която има, Калвани продължава да търпи подигравки, но очевидно днес тя е по-силна: „ Като малка се дразнех на негативните коментари, бях толкова наивна. Но днес съм им благодарна. Всеки има моменти, в които се чувства несигурен, все пак сме хора. Именно затова ние постоянно се сравняваме с останалите и искаме да бъдем като тях. Въпреки това трябва да харесваме различните и да се стремим да бъдем колкото се може по-добри“.

Хари и Меган разбиха рекорд за последователи в Инстаграм

Историята на Наталия Кастелар Калвани има щастлива развръзка, защото тя е успяла да превърне недостатъците си в предимство.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me waiting on December likeeee

A post shared by Natalia Castellar Calvani 🇵🇷 (@nataliacastellarcalvani) onИ още:

Явленията на 2018 година в Instagram (СНИМКИ/ВИДЕО)

СНИМКИ: Пет красавици, които подлудяват Instagram по бельо

Момичето от Русия, което разпали мъжките фантазии в Instagram (ВИДЕО)