27-годишната Светлана Билялова е една от най-сексапилните сензации в Instagram. Тя е рускиня, но славата я изпраща в Лос Анжелис, Калифорния, където живее днес.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It took me 1500 stairs to get to this waterfall 😅 How close you like to see me 1,2,or 3?

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on


Тя натрупа популярност със забавните скечове и селфита, които качва в профила си. Само за няколко месеца тя попада в топа на най-популярните рускини в Instagram.

Днес тя е модел, който използва популярността си, за да амбицира младите хора да тренират, да се хранят здравословно и да живеят активно. Тя има над 6 000 000 последователи в Instagram, а доходите и за 2018 година са изчислени на над 1 млн. долара.

Светлана не винаги е била добро момиче Тя е известна и с провокативните снимки и видеа, които качва. Покрай снимката на яйце, която измести рекорда на Кайли Дженър за най-харесван пост в Instagram, моделът не остана по-назад. Тя качи снимка, с която събра погледите на последователите си.
 
През януари 2017 Светлана се появи в новинарски издания с изказването, че е направила откритие. Според нея най-добрият начин да разбереш дали женските гърди са истински или от силикон е чрез ...фенерчето на телефона.

Самата тя отрича да има каквито и да е подобрения, въпреки че снимките в Instagram говорят друго. Докторите добре са си свършили работата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Monday my friends ❣️ If could travel anywhere, where would you go? 🤔🌍✈️

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on


И още:

Пет неща, които не трябва да правите в Instagram (ВИДЕО)

Кайли Дженър: реалити звездата, която натрупа $900 млн. от славата си (СНИМКИ)

72-годишен руснак се превърна в модна икона в Instagram (СНИМКИ/ВИДЕО)

Най-високоплатените знаменитости в Instagram (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук