„Казах на Папи Ханс: Да беше написал по-малко думи!“, пошегува се Милко Калайджиев, който грабна победата в зеления костюм на изпълнителя на „Суперпалав“.

„Трябва да държи прелъстителен поглед, в стила на Хю Хефнър“, беше съветът на Папи Ханс към поп-фолк певеца, който е един от приятелите му в шоуто. Силата на хумора и доброто настроение, около които двамата се обединиха, бяха потвърдени от публиката и безспорната победа.

Милко Калайджиев стана „Супер палав“ в „Като две капки вода“ (СНИМКИ)
 
Една от най-разнообразните вечери в седмия сезон на уникалното шоу за преобразявания предложи вариация от образи, стилове и противоречиви оценки.
 

АЗИС е много различен и ексцентричен. Беше ми трудно с този образ“, заяви ТИТА, която се върна в ранната кариера на поп-фолк идола. Предизвикателство се оказа и образът на Bon Jovi, който беше новата задача на Стефан Илчев.
 

„Ти си откритието на този сезон!“, категорична беше Саня Армутлиева след появата на Мария Илиева като Веселин Маринов. Специалният гост на журито допълни, че певицата винаги има с какво да изненада публиката.
 

Петя Буюклиева изпя в оригинална тоналност песента на Валя Балканска, което й донесе и похвала от голямата българска певица:

„Представи се отлично! Нека да има наследници за тази музика!“.
 

Сред пламъци и метал Деси Добрева се преобрази в Тил Линдеман – вокалът на Рамщайн.

Певицата получи определението брилянтно изпълнение от женската част на журито и съвет от Фънки да разучи индустриалния рок.
 

Папи Ханс се появи с втори женски образ в ролята на новистелката на 10 награди „Грами“ – Тейлър Суифт, а Дичо изпълни една от незабравимите арии на Андреа Бочели
 

Следващата седмица Папи Ханс ще бъде българският поп и рок певец Бисер Киров, а Стефан Илчев ще завладее публиката с големия Георги Христов. Дичо ще влезе в образа на една от най-успешните певици на десетилетието – Адел, а Мария Илиева ще се посвети на Аеросмит и песента към филма „Армагедон“. Деси Добрева ще се впусне в латино ритми с Дженифър Лопес. Петя Буюклиева ще покаже, че хубавото парти никога не може да бъде в повече с едно от култовите парчета на Фърги, а Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дует на Мария Илиева и Любо Киров, и песента Alright.
 

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.
 

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY