Мила Кунис към бъдещите бащи: Не казвайте Ние сме бременни
Мила Кунис към бъдещите бащи: Не казвайте Ние сме бременни / Guliver/Getty Images

Холивудската звезда Мила Кунис, която е бременна от годеника си Аштън Къчър, посъветва мъжете, които очакват дете, никога да не употребяват израза „Ние сме бременни".

Актрисата бе гост на шоуто на Джими Кимъл, в което говори за подготовката да бъдеш родител. Водещият обаче я разгневи като каза, че той и съпругата му са бременни. "С жена ми сме бременни. Ние също много скоро ще имаме дете", каза Джими Кимъл.

"О, и двамата ли чакате дете? И двамата със съпругата ти сте бременни", отговори саркастично Мила. Тя грабна микрофона и направи обръщение към бъдещите татковци.

"Здравейте. Аз съм Мила Кунис и имам специално послание за мъжете, които скоро ще станат бащи. Спрете да казвате "Ние сме бременни". Не сте бременни. Когато се събудите повръщате ли, защото носите нов живот в себе си? Не. Повръщате, защото сте изпили твърде много текила. Знаете ли колко текила сме изпили ние? Не сме пили. Защото не можем да пием текила. Не можем да пием нищо", заяви звездата от „Черен лебед".

Годеницата на Аштън Къчър добави, че във всички бременни жени, в това число и в нея самата, "расте по едно малко таласъмче, създадено с любов. Всичко, което направихте вие, е да се завъртите и да заспите".

Миналия месец актрисата сподели, че иска да роди по естествен път, припомня БГНЕС. "Гледахме няколко документални филма. Осъзнах, че искам да родя по възможно най-естествен начин, освен ако не се случи нещо непредвидено", каза Мила Кунис.