Мила Кунис и Аштън Къчър определено са една от най-харесваните холивудски двойки, които предпочитат да живеят далеч от светлината на прожекторите. Двамата рядко говорят за личния си живот, но скоро решиха да покажат дома си в Бевърли Хилс.

"Искахме дом, а не имение", казва Кунис пред списание "Architectural Digest". Строежът на дома започва, когато Мила е бременна с дъщеря им Уайът и пет години по-късно се превръща в дом мечта, пише каналът "Stars News" във vbox7.
Всичко това е разположено на шест акра, имотът се състои от голяма къща, къща за гости, която служи и като плевня за развлечения, има място и за барбекю. Къщата им има високи дървени тавани и огромен кристален полилей

"Изграждането на една къща от основи не е никак малко. Това или щеше да ни сплоти, или да ни раздели", категорична е Кунис, но пък резултатите са впечатляващи. Актьорите са се доверили на архитекта Хауърд Бакен.
Къщата е захранвана от скрити фотоволтаици, а соларната мрежа произвежда повече енергия, отколкото изисква имотът. "Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която ядат и водата, която пият", споделя Бакен.

С течение на времето дизайнът на къщата се е променил и не е в типичния за фермата стил, но е модерно, изчистено и много уютно място за живот.