Мария Бакалова, която беше номинирана за награда "Оскар" за участието си в "Борат 2", ще се снима в екшън комедията "Моят шедьовър" ("My Masterpiece") на продуцентската компания на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд - "Балбоа продакшънс", съобщи електронното издание на "Варайъти". 

Касандра Бруксбанк ще направи режисьорски дебют в игралното кино с продукцията по сценарий на Джейсън Хелърман. "Моят шедьовър" ще бъде предложен на купувачи в Кан, където в рамките на кинофестивала тече и филмов пазар.

Мария Бакалова снима филм с Жан Рено

Той се провежда във Фестивалния и конгресен дворец, но няма връзка с официалната програма на форума. Според официалната анотация "Моят шедьовър" разказва за жена наемен убиец, която е решена да разруши несправедлива система в своята индустрия, но се оказва затворена на втория етаж на офис сграда, след като е успяла да отмъсти на корпоративен ръководител.

Това означава, че тя трябва да си проправи път през колеги убийци и през миналото си, за да гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Ако мисията ѝ мине добре, това може да бъде нейният шедьовър.

Очаква се снимките да започнат през есента на 2023 г. в Канада. След като участва в продължението на "Борат", Мария Бакалова имаше главни роли в комедията "Убийствена игра" ("Bodies Bodies Bodies”) и драмата за съзряването "Fairyland".

Тя също така озвучава кучето Космо в хитовия в момента "Пазители на галактиката, vol. 3".
Теодора Славянова, БТА