Марая Кери в обятията на австралийски милиардер
Марая Кери в обятията на австралийски милиардер / снимка: Guliver/Getty Images

Mарая Кери изглежда е завъртяла роман с австралийския милиардер Джеймс Пакър. Двойката демонстрира близостта си с разходка ръка за ръка по улиците на Капри, Южна Италия.

45-годишната певица хвърляла влюбени погледи на австралиеца по време на разходката. Според някои подмятания, двамата се били отдали на „дълга почивка”.

Според източници на информация за интернет страницата TMZ роденият в Сидни Пакър „агресивно” преследвал Кери от месеци. Запознати с клюките твърдят, че Марая се запознала с Джеймс с посредничеството на известния режисьор Брет Ратнър, за когото също преди време имаше сериозни слухове, че е в гореща връзка със златния глас.

Чаровният Пакър, за когото сп. „Форбс” твърди, че разполага с 4,6 млрд. долара, беше женен в продължение на шест години за модела Ерика Баксет, с която имат три деца.

Въпреки че се разделиха преди две години, двамата си остават близки, виждат се през почивни дни и да градински партита. Три години Пакър беше брачен партньор и на модната дизайнерка Джоди Мийрес, преди да се разделят през 2002 г.

Наскоро четвъртият по богатство австралиец имаше връзка със супермодела Миранда Кер, която през октомври 2013 г. сложи край на връзката си с актьора Орландо Блум.

За Марая се твърди, че богатството й възлиза на 225 млн. долара.

Източник: БГНЕС