/ / Gulliver/Getty Images
В последната година на музикалния небосклон все по-силно грее нова звезда - Малума вече се превърна в най-продавания латино изпълнител в света.

До момента той има седем #1 сингъла в чарта на Билборд - "Latin Airplay". Той е и най-младият артист с едновременно две песни в класацията - на #1 и #2 позиция - със синглите "Sin Contrato" и "Chantaje”.

/ Gulliver/Getty Images

Така само на 24 години, Малума се оказва един от най-разпознаваемите латино гласове в света. Роден като Хуан Луис Лондоньо Ариас, той приема артистичния псевдоним Малума като събира първите две букви от малките имена на майка си Марли, баща си Луис и сестра си Мануела.

Малума - най-продаваният латино изпълнител в света (СНИМКИ)

Днес Малума е сред най-популярните артисти в социалните мрежи с над 23 млн. последователи във Facebook, 5,1 млн. в Twitter и повече от 32,5 млн. в Instagram, което всъщност го превръща и в най-популярния латино изпълнител в тази платформа.

Шакира и „Despacito“ – големите победители на латино наградите Билборд

На наградите на Билборд за латино музика т.г. Малума беше отличен в категорията „Артист на годината - социални медии 2018“.
 
Всичко това вероятно е и причината с него да искат да работят редица вече утвърдени имена от музикалната сцена, сред които Рики Мартин, Марк Антъни и Шакира.

/ Gulliver/Getty Images

С Шакира младата латинозвезда има вече няколко съвместни парчета, които имат световен успех. Двамата дори бяха корица на Billboard в зашеметяваща фотосесия, а сега продължават усилено съвместната си работа.
Освен признанието за музиката му, Малума жъне успехи и на любовния фронт. В момента сексапилният певец има връзка с Наталия Барулич, която се снима в клипа на „Felices los 4“.

26-годишната кубинка се изявява като модел и е лице на редица модни лейбъли.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук