Малума
Малума / Gulliver/Getty Images
Колумбийският музикант Малума, който на 10 юли има концерт в столичната зала "Арена Армеец", ще излезе на сцената с бенд и 12 танцьори, съобщиха организаторите на шоуто.

Малума - най-продаваният латино изпълнител в света (СНИМКИ)
 

Изпълнителят, достигнал върховете на световните класации с хитовете Clandestino и Chantaje (и двата в дует с Шакира), Vente pa'ca (с Рики Мартин), Corazon и Felices Los 4, ще представи у нас четвъртия си студиен албум "11:11". Част от него са хитовете НР и 11 PM, съдържа общо 16 нови песни и е с участието на някои от най-големите имена в музикалната индустрия, сред които кралицата на поп музиката Мадона, Рики Мартин, Ники Джем, Осуна и други.
 
Малко преди излизането на новия му албум, Малума тръгна на световно турне, което минава през Европа, Северна и Южна Америка. Специално за родната публика певецът записа и личен поздрав.

В новия си албум Малума има записи с Мадона и Рики Мартин
 
Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е истинското му име, е на 25 години. Роден е в Меделин, Колумбия. Започва да се занимава с музика още от малък, а през 2012 г. "Сони мюзик" подписва договор с младия артист и издават неговия първи студиен албум, наречен Magia. В момента той вече е сред най-успешните и разпознаваеми латино гласове в света и абсолютен тийн идол.
 
Артистичното му име е комбинация от двете първи букви в имената на неговата майка - Марли, баща му - Луис, и сестра му - Мануела. За него семейството е неговият най-голям вдъхновител в музикалната му кариера, и затова те винаги са неотлъчно до него, дори на световните турнета.

Малума - новият секси латино Бог на музиката (СНИМКИ)

Малума
Gulliver/Getty Images

Наскоро Малума се присъедини към поп-иконата Мадона в първата й нова песен от 4 години насам. Хитът "Меделин" е посветен на едноименния град и на Колумбия, дома на певеца, който е много скъп за него.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА