Маколи Кълкин иска да се ожени преди Мила Кунис
Маколи Кълкин иска да се ожени преди Мила Кунис / Guliver/Getty Images

Актьорът Маколи Кълкин иска да се ожени преди Мила Кунис.

Звездата от „Сам в къщи” няма търпение да се врече на приятелката си Джордан Лейн Прайс, която е актриса в сапунени сериали, преди бившата му приятелка Мила Кунис да се омъжи за Аштън Къчър. С този ход той ще докаже на себе си, че напълно е преодолял Мила.

Маколи е убеден, че Джордан е жената за него. Те са луди един по друг”, издава източник на списание „Нешънъл Инкуайър”

През последните няколко месеца Джордан е на турне с групата на Маколи The Pizza Underground. „Бандата може да е шега, но любовта на Маколи към Джордан определено не е. Те може да се сгодят официално до седмици и да се оженят преди лятото. Мила също има планове за лятна сватба. Ще бъде интересно да видим кой ще застане пред олтара първи”, добавя източникът, пише БГНЕС.

Според слуховете Мила Кунис иска да се омъжи в градския съвет в Лос Анджелис възможно най-скоро, за да може да посвети времето си на бременността си. По-рано тя заяви, че да бъде омъжена не е толкова важно за нея, но изглежда е размислила.

Аштън Къчър и Мила Кунис се запознаха на снимките на сериала от края на 90-те години "Шеметни години" (That 70s Show), но започнаха да излизат заедно през 2012 година, малко след като Аштън се раздели със съпругата си Деми Мур. През ноември миналата година разводът на Аштън и Деми беше официално финализиран.

В първите месеци от връзката си двамата актьори държаха отношенията си в тайна. Едва през декември миналата година актьорът публикува тяхна обща снимка в профила си в Twitter.