/ Guliver/Getty Images
Режисьорът Люк Бесон желае да заснеме продължение на филма "Валериан и градът на хилядите планети" и се надява, че Кара Делевин и Дейн Дехаан биха искали да работят заедно с него и над новия филм, съобщи Контактмюзик.
 
Бесон довери, че имал много приятни мигове с Делевин и Дехаан на снимачната площадка на научнофантастичната сага.
 
Запитан дали би искал да заснеме продължение на филма, режисьорът отговори: "Да, скоро ще подпиша нов договор. Забавлявах се много с Кара и Дейн на снимачната площадка. Смятам, че тримата ще подпишем нови договори, ако ни се предостави възможност да работим заедно над едно или две продължения".
 
Бесон представи откъси от новия си филм "Валериан и градът на хилядата планети"

"Тъй като Делевин и Дехаан се превъплъщават в образи на ченгета, всеки подобен филм е приключенски. Има проблем, има убиец, има нещо прикрито и трябва да се открие истината. Можем да заснемем 20 подобни филма, които ще са нещо като "Старски и Хъч" в Космоса. Всеки следващ епизод ще е свързан с ново приключение, но ще е тематично различен от предишните. Само двата персонажа ще са същите. По-трудно е, когато си се заловил със "Спайдърмен" или "Трансформърс", тъй като винаги се случват едни и същи неща и не можеш да ги "взривиш". В случая обаче ще имам тази възможност. Ще мога да направя нещо различно и това ми допада", обясни той.
 
Бесон разкри още, че обича да работи над научнофантастични филми, защото те му дават по-голяма свобода да направи онова, което е по вкуса му. "Те ми дават свободата да намеря нови решения", каза той и допълни: "Не смятам обаче, че мога всяка година да снимам научнофантастичен филм".
БТА