Някой от номинираните Съквартиранти се разделя с най-известната Къща на живо тази вечер
Тази вечер във VIP Brother live, от 20:00 часа по NOVA, ще станем свидетели на множество скандали между Съквартирантите. Напрежението в Къщата е нетърпимо, а един човек е в центъра на всяка буря. Непрестанните крясъци на Шеф Петров и стремежът му да покаже, че винаги е прав, ще опънат нервите на звездите до краен предел и любовното гнездо буквално ще се взриви.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

За своя престой в Къщата, Джулиана успя да покаже доброто си сърце и нежелание да влиза в конфликти с останалите. Красавицата опитваше да запази спокойствие, дори когато попадаше под директния огън на Шефа. Тази вечер ще видим как поредният обстрел ще сломи Джули и тя ще поиска да напусне шоуто, но дали наистина ще го направи, предстои да разберем.

Шеф Петров и Тони
netinfo

Мария беше първият Съквартирант, който се противопостави на избухливия Шеф Петров. Въпреки извиненията, които си размениха, враждата между двамата ще продължи с пълна сила и днес ще видим как Петров ще забърка и други хора в сложните им взаимоотношения. След големия взрив, който ще разтърси Къщата, неочаквано Мария ще се изповяда пред Big Brother и ще изяви желание да се опита да върне любовта и мира във VIP Brother 2017. Дали красивата певица ще успее да залепи парченцата разбирателство, които останаха от първата седмица на Съквартирантите, или опитите ѝ само ще влошат нещата, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Мария
netinfo

В живото предаване довечера ще проследим и първите елиминации в Къщата. Мегз, Шеф Петров, Тони Стефанов и близначките Алекс и Влади са номинирани за изгонване, а на живо в студиото те ще бъдат защитавани от най-близките си хора. Застрашените от изгонване ще се изправят и пред благотворителното предизвикателство на Big Brother, а кой от тях ще се раздели завинаги с шоуто, зависи само от зрителите на NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Още от живота на Съквартирантите:

Кои са номинирани за изгонване от Къщата на VIP Brother 2017? (ВИДЕО)

Близначките Алекс и Влади с нова тайна мисия във VIP Brother

Остри реакции след изненадващите номинации нажежават атмосферата в Къщата

Една любов е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother