/ NOVA
В живото предаване на VIP Brother в сряда вечерта зрителите проследиха първите редовни номинации във VIP Brother 2017. След тях дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз се сдоби с най-много номинации, последвана от Антон Стефанов и Шеф Петров.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)
 

Зрителите на NOVA взеха решение, чрез Facebook страницата на предаването, номинациите да бъдат проследени и от Съквартирантите в Къщата, а до какво ще доведе това, ще разберем в четвъртък от 21:00 часа.

Близначките Алекс и Влади с нова тайна мисия във VIP Brother
 
В сряда вечер станахме свидетели и на първите стъпки от тайната мисия на близначките Алекс и Влади.
 
При една от размените си, Влади получи задача да „пресоли манджата“ на Шеф Петров. С много усилия тя успя да изпълни мисията си, но това предизвика истински взрив в Къщата.

В дейли епизода в четвъртък вечер ще разберем и дали мисията на близначките е успешна, или двете ще се разделят с шоуто завинаги.
 
Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.