Алекс и Влади
Алекс и Влади / NOVA
Във VIP Brother тази вечер се проведоха първите елиминации в най-любовния сезон на шоуто.
 
Четири дами в битка за оставането си във VIP Brother (ВИДЕО)

Зрителите определиха с най-известната Къща първа да се раздели Влади, но Big Brother имаше други планове за красавицата. Той я отдели в специално помещение и й постави нова тайна мисия, а именно да се превърне в сестра си Алекс.
 
Алекс и Влади във VIP Brother 2017 (ВИДЕО)

Двете певици ще трябва да се редуват в Къщата, представяйки се за Алекс, а залогът на мисията е много голям - ако останалите дори за секунда се усъмнят, близначките ще се разделят с шоуто завинаги. Ако обаче задачата им завърши с успех, те ще имат имунитет на следващите номинации.
 
Как ще се справят красавиците, предстои да разберем съвсем скоро.

Алекс и Влади
NOVA

Остри реакции след изненадващите номинации нажежават атмосферата в Къщата

Преди най-важният момент за вечерта да настъпи, Big Brother отправи забавно предизвикателство към четирите номинирани дами. Те трябваше да го приемат на сляпо в името на благотворителна кауза.
 
Всяко съгласие за приемане на предизвикателството добавяше 500 лв. към каузата.
 
Певицата Мария изненадващо съобщи, че няма да приеме предизвикателството на Големия брат, но ще дари 3000 лв. от личните си пари, а нейният пример бе последван и от Сашка Васева.

Една любов е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.