Линдзи Лоън искала да прилича на Бритни
Линдзи Лоън искала да прилича на Бритни / снимка: БГНЕС, архив

Линдзи Лоън даде пространно интервю за американското сп. „Венити феър", в което актрисата признава, че при пристигането й в Лос Анджелис искала да бъде като Бритни Спиърс. Ексклузивното интервю ще бъде публикувано в октомврийското издание на престижното модно списание.

„Бях безотговорна. И не се оправдавам за своите действия", коментира Лоън дните прекарани в алкохолно опиянение и под влияние на наркотиците. „Експериментирах. Правех определени неща, които хората извършват 10 пъти повече, когато са в колежа", допълни тя. Звездата от филма „Лоши момичета" разказва и за по-ранните си години в Холивуд, като признава, че е било наистина страшно и е искала да подражава на момичетата като Бритни, посочва още БГНЕС.

Лоън се върна и зад волана, след като шофьорската й книжка беше отнета през 2007 г. за шофиране в нетрезво състояние и притежание на кокаин. Актрисата, чиято кариера беше засенчена от новините за партита, е следена изкъсо от фотографите след нейното освобождаване. Появиха се информации, че тя е затрупана с оферти, включително за реклами и интервюта. До 1 ноември тя трябва да остане в Лос Анджелис, за да се подлага на тестове за алкохол и наркотици два пъти седмично и да продължи психотерапията си. Правните затруднения на Лоън отложиха снимките на следващия й филм, в който тя ще играе порно-звездата от 70-те Линда Лъвлас.