Ким Кардашиян не издържа на виртуалното отшелничество (СНИМКА/ВИДЕО)
Ким Кардашиян не издържа на виртуалното отшелничество (СНИМКА/ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Няколкомесечното отсъствие от социалните мрежи след грабежа на бижутата й в Париж приключи за светската звезда от риалити форматите в САЩ. Ким Кардашиан се върна обратно в електронното пространство на социалните мрежи във вторник. Тя пусна семейна снимка заедно със съпруга си Кение Уест и двете им деца.

Кание Уест оставил Ким да празнува Коледа сама със сестра си

Ким показа монтирано любителски видео за семейния живот. Изглежда целта му е да прекрати слуховете за развод, които се умножиха в булевардните издания през последните седмици.

Ще се развеждат ли Ким Кардашиян и Кание Уест?

36-годишната Кардашиян и 39-годишният й съпруг се появяват във видеото влюбени и споделящи мигове на нежност с децата си Норт и Сейнт. Снимките, пуснати в Twitter, са придружени с най-простия надпис "Семейство".

Звездата от "Невероятното семейство Кардашиян" е сменила и снимката на профилите си в Twitter и Instagram във вторник.

Въоръжени мъже нападнаха и ограбиха Ким Кардашиян (ВИДЕО)

Известната брюнетка, известна досега с хиперприсъствието си в социалните мрежа, се потопи в отекващо медийно мълчание след зрелищния обир, на който стана жертва през октомври в Париж.

Според информации в медиите, Кание Уест от своя страна страда от психична криза от края на ноември, което доведе до приемането му в болница и анулиране на негово турне.

Източник: БГНЕС