Двама маскирани мъже, преоблечени като полицаи, са ограбили риалити звездата Ким Кардашиян в жилището й в Париж, като са я заплашили с пистолети, съобщиха световните информационни агенции.

Нейна говорителка каза за Си Ен Ен, че тя е много уплашена, но физически невредима.

Ким Кардашиян отново успя да шокира с тоалета си (СНИМКИ/ВИДЕО)

От полицията потвърдиха, че Кардашиян е ограбена, но не е пострадала физически. Крадците са взели бижута на стойност 10 милиона евро. Преди да избягат, те са завързали и заключили звездата в банята на апартамента й.След като бе разпитана от полицията, риалити звездата напусна Франция с частен самолет, съобщиха световните информационни агенции.

"Тя излетя със самолет от летище "Бурже", заяви близък до разследването източник, цитиран от Франс прес.

Иран: Ким Кардашиян е таен агент и подкопава основите на исляма

Ким Кардашиян беше във френската столица за Седмицата на модата заедно с майка си Крис Дженър и сестрите си Кортни Кардашиян и Кендъл Дженър.

В Париж Ким Кардашиян беше отседнала в частен апартамент близо до църквата "Мадлен". Крадците са пуснати в сградата от портиера. След това те са го заплашили с пистолети и са го накарали да ги заведе до апартамента на звездата.

След инцидента семейството на Ким Кардашиян бе поставено под полицейска закрила в хотел "Жорж V", посочва БТА.

Луд скандал между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашиян

Съпругът на Ким Кардашиян, рапърът Кание Уест, е прекъснал изпълнението си на фестивала Медоус в Ню Йорк, след като научил какво се е случило.