/ Gulliver/Getty Images
Кейт Хъдсън никога не би се оценила през очите на мъж благодарение на съветите от майка си Голди Хоун.

За първи път три поколения от едно семейство красят корицата на „Пийпъл“ (СНИМКИ)

Актрисата със син Райдър, който е на 16 години, от бившия й съпруг Крис Робинсън, Бингам - на 8 години, от бившия си годеник Мат Белами, и 18-месечната Рани от гаджето си Дани Фуджикава – се осланя на майка си Голди Хоун за възгледите си за живота и отношенията.
Тя каза: „Мама винаги ми казваше: „Никога не позволявай на един мъж да замъгли светлината ти“. Така че никога не съм се оценявала по начина, по който ме вижда един мъж, но мога да се определя спрямо това, което можем да създадем заедно. Това ми даде мама.''

Голди Хоун и Кърт Ръсел: Олицетворение на вечната любов (СНИМКИ)

Голди добави в интервю за „Пипъл“: „Когато имаш деца и мъж, който обича децата ти, това е много трудна връзка“.
И Кейт, която се появява на корицата на изданието заедно с майка си и дъщеря си, призна, че 37-годишната връзка на Голди с Кърт Ръсел е била огромно вдъхновение за нея.
41-годишната актриса се надява, че може да вдъхне същата увереност на дъщеря си, която Голди, на 74 години, е вдъхнала в нея.

Тя каза: ''Мама ми даде основата, за да мога да се чувствам достатъчно уверена, че ще контролирам живота си. Мама беше най-големият ми пример. И просто ме накара да се замисля за Рани ...: Надявам се да й дам същата увереност".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС