Карди Би
Карди Би / Gulliver/Getty Images
Карди Би е била хоспитализирана със "спешна медицинска помощ".

32-годишната звезда отмени изпълнението си на ONE MusicFest този уикенд, тъй като потвърди, че се възстановява от здравословни проблеми.

"Толкова ми е тъжно да споделя тази новина, но през последните няколко дни бях в болница, където се възстановявах от спешен медицински проблем, и няма да мога да изнеса представление на ONE MusicFest. Скъса ми се сърцето, че няма да мога да се видя с феновете си този уикенд и наистина ми се иска да мога да бъда там. "Бандата на Барди" - благодаря ви за разбирането и скоро ще се върна по-добра и по-силна. Не се притеснявайте. Обичам ви", написа тя в Instagram.
 


Хитмейкърът на "WAP" все още не е потвърдил естеството на този проблем.

Организаторите на фестивала "работят усилено, за да намерят заместник", като същевременно отправят добри пожелания към Карди в трудния момент.

"За съжаление @iamcardib обяви, че вече не е на разположение да се присъедини към нас тази година поради продължаващи здравословни проблеми. Нека всички да я споменем в молитвите си за пълно възстановяване! Работим усилено, за да намерим заместник в този късен момент", заявиха те.

Карди наскоро обеща да съди предполагаем шегаджия, който я е докладвал на Службата за закрила на детето (CPS).

Споделяйки видео на живо в Instagram от болницата на 21 октомври, където според нея се е възстановявала от неразкрит проблем, тя каза на последователите си: Така че искам да направя това много ясно и дори не мога да дишам в момента. За да дойдат в къщата ми от Службата за закрила на детето. Не в моята къща, в моето затворено имение в 23:00 ч., докато децата ми спят, защото има анонимно обаждане, че децата ми са малтретирани и бити. Вие глупави ли сте?"

Изпълнителката на хита "Bodak Yellow" настоя, че никой никога не е удрял децата и двамата с Offset (отчуждения и съпруг) винаги са поставяли на първо място тяхното щастие и безопасност.

Тя заяви, че ще наеме частен детектив, за да разбере кой я е съобщил, за да може да предприеме правни действия.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС