/ Gulliver/Getty Images
Откакто Камерън Диас стана майка, ежедневието й буквално се промени за нейна най-голяма радост.

На 47 години Камерън Диас е горда майка на малкото момиченце Радикс, родено миналия декември. По време на свое участие на 22 юли в студиото на "The Tonight Show" актрисата сподели радостта си от възможността да се поглези за първи път от няколко месеца със съпруга си - китариста Бенджи Мадън. „Беше прекрасно“, призна просто тя по време на видеоконференцията с Джими Фалън.

Диас сподели още, че дъщеря й расте „толкова бързо“. Сега разбира защо приятелите й, които имат деца, я съветват да се възползва максимално от всеки ден. „Тя не е същото бебе, което беше вчера. Къде отиде вчерашният ден? Вчера буквално го няма, днес е нов ден, а утре ще бъде нов ден, в който тя ще бъде съвсем различно бебе “, каза тя. Преливаща от радост, Диас призна, че е благодарна за случилото се, че е свидетел и част от това развитие. „Просто е прекрасно. Това е най-доброто нещо, което се е случи с Бенджи и мен. Толкова сме щастливи", каза тя радостно.

Откакто познава радостите на майчинството, снимките на телефона й или нещата, с които се занимава, не са единствените неща, които са се променили. Предпочитанията към музиката са се променили значително. "Слушаме" Baby Shark "на повторение", засмя се Камерън Диас. Изглежда дъщеря й много обича музиката и споделя същата страст като баща си. „Това е лудо. Тя обожава това! Когато сме в колата, Бенджи свири кубинска, афро-кубинска музика, тя седи в столчето си, а малките й крачета ритат… и аз си казвам:„ Да, това е моята дъщеря!", разказва тя с широка усмивка. 
БГНЕС