часовник
часовник / iStock/Getty Images
Как ти се струва идеята да съчетаеш часовника си с аутфита за деня? Никога не забравяй силата и въздействието на добрите аксесоари!

Представи си вечерно събитие, дама в красива и фина рокля… и на китката ѝ часовник с шарена гумена каишка. Нещо толкова малко може да развали цялата картина, ето защо не го подценяваме. И избираме бижуто на китката ни с особено внимание.
Перфектната комбинация от часовник и обща визия, винаги е ефектно комбо и за дамите, и за господата. Без изключение.

Women watches

Дамски часовници

Дамските колекции с часовници изглеждат необятни от модели и стилове. Дизайнът трябва да бъде не само функционален, но и ефектен, за да бъдем сигурни, че сме попаднали на истинска находка.

И отново – оглеждаме се за тиктакащо бижу, което лесно да хармонира с по-голямата част от гардероба ни без усилие. Искаме да имаме часовник, който пасва и в работна обстановка, и в по-строг дрескод. Тук си спестяваме шарените каишки и избираме нещо по-дискретно, но без компромис по отношение на дизайна.

Красивата метална каишка краси китката и подчертава нежния маникюр. Както и чудесно акомпанира дори коктейлна рокля.

Практичният часовник отлично се преплита и с ежедневните аутфити за зимата – топъл пуловер, небрежни дънки и чифт дамски боти за комфортната ни доза елегантност.

часовник
iStock/Getty Images


Мъжки часовници 

За щастие откриваме и мъжки часовници за всеки стил – с кожена, текстилна или метална каишка. По-минималистични или по-екстравагантни. Такива, които бихме носили с формален костюм или със спортен сет.

За вечерни излизания предпочитаме златната среда на кожената каишка – нито прекалено официална, нито прекалено небрежна. Позволяваме си да изберем часовник в контрастен на аутфита ни цвят, за да го превърнем в акцент.

мъжки  часовник
iStock/Getty Images


Тренди часовници

Металната каишка, в сребристи или златисти отблясъци по избор, определено е по-универсална опция, която подхожда на повече стилове и съчетания. Текстилните вариации се преплитат по-лесно при преобладаващ спортен гардероб.

Модели с лога на любими марки по циферблата стават все по-популярни като тенденция.

Тренди са и моделите с кварцов механизъм и дигитален дисплей, които имат серия допълнителни функции от типа на календар, таймер, хронометър и различни аларми. Умни джаджи, които доста се харесват.