Йозге Йозпиринчджи е една от най-актуалните актриси в съседна Турция. В момента я гледаме в ролята на Бахар в сериала "Една жена" по Diema Family, но за скромната си възраст вече има десетки роли на малкия екран, както е и рекламно лице на популярни марки. Вижте в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
Освен че е страшно талантлива, Йозге е и невероятно красива. Как обаче се поддържа актрисата? Всъщност Йозге държи на естествената си красота и е фен на минималните корекции по женското тяло.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❄️ #tbt ❄️

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci) on


Пред турския "Сабах" актрисата признава, че си е слагала ботокс в челото и това е било голяма грешка. "Играех в комедиен сериал. Трябваше да направя изненадано изражение, но само веждите ми се мърдаха. Много се ядосах на себе си", признава красавицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OH! 🌊

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci) on


Добрата си форма Йозге дължи на йогата, която практикува всеки ден, дори и по 10 минути, ако те може да отдели повече време.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kabilenin delisi #tbt @basedistanbul

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci) on


Признава, че е суетна и често се заглежда в мимическите бръзки, които се виждали и на екран. "Често се гледам и се чудя "това око не е ли по-голямо от другото". Но в крайна сметка актрисата е категорична - трябва да се харесваме, каквито сме.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mofcproject 🖤 @lopejewellery 💛 Bu mutlu gecede yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim kızlar 🌟

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci) on


"Една жена" е един от малкото сериали от нас, които са абсолютно нови и в Турция. Въпреки че снимките му започват през 2017 г., той се появява на малкия екран през 2020 г.