Не пропускайте началото на 3 февруари, понеделник, от 22.30 ч.
Премиерният епизодичен разказ на „Една жена“ ще покори сърцата на българските зрители с ефира на DIEMA FAMILY от 3 февруари, понеделник от 22.30 ч. Успешният сериал от 2017 г. разказва за изпитанията на една чувствена и силна жена, която жертва всичко в името на своите деца. Ще отвори ли сърцето си за любовта и каква тайна от миналото преобръща нейния живот, зрителите предстои да разберат в премиерните епизоди всяка делнична вечер от 22.30 ч.

"Една жена" е история за оцеляването на Бахар – млада вдовица с две деца. Изоставена от майка си, когато е на 8 години, Бахар по-късно губи и баба си и дядо си. В момент, когато се чувства съвсем сама, тя среща Сарп, в когото се влюбва лудо. След няколко години съвместно щастие Бахар губи и съпруга си – единственото нещо, което ѝ дава смисъл в живота са децата ѝ. Заедно с тях тя успява да превърне живота в игра, бедността – в забавление, а нищетата – в радост.

Подкрепа във всички трудности намира в голямата ѝ любов - покойния ѝ съпруг Сарп. Тя говори с него за всичките си проблеми, спомня си дните им заедно във всеки момент от живота си. Тези спомени са мост между миналото и настоящето. Същевременно обаче те ѝ пречат да гради мостове към бъдещето, тъй като в сърцето на Бахар няма място за друга любов и връзка. Когато майка ѝ Хатис се връща в живота ѝ след 20 години, Бахар трябва да се изправи пред миналото си и да осъзнае, че миналото не е такова, каквото го помни.

Базираният на хитовата японската драма от 2013 г. сериал още с първите си излъчени епизоди намира място сред предпочитаните поредици в Турция и извън нея. Главната ролята на Бахар е поверена на Йозге Йозпиринчджи, чието изпълнение по-късно й носи редица отличия, сред които и две за най-добра актриса през 2018 г. от престижните телевизионни награди Pantene Golden Butterfly Awards и Ayakli Gazete TV Stars Awards. Нейни екранни партньори в този емоционален разказ са звездите Джанер Джиндорук в ролята на Сарп, Серай Кая, както и талантливите млади актьори Кюбра Сюзгюн и Али Семи Сефил.

„Една жена“, готова на всичко за семейството, за любовта. Не пропускайте епизодите на премиерния сериал от 3 февруари, от понеделник до петък, от 22.30 ч. по DIEMA FAMILY.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук