Съвсем малко остава до премиерата на втория турски сериал на Netflix, който ще се казва "Atiye" или на английски - "The Gift". Главната роля в него ще бъде поверена на позната актриса от други турски сериали, Берен Саат. Вижте в канала "VIP Virals" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atiye, The Gift 🎨 December 27th, Repost: @atiyethegiftnetflix #atiye #thegift #netflixturkiye #netflix

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on


Гледали сме Берен в сериали като "Забраненият плод", "Пепел от рози", както и "Великолепният век: Кьосем", където изигра ролята на султанката. В "Atiye" Берен влиза в ролята на Атие - жена с необикновени способности, която ще се впусне в откриването и разгадаването на мистериозни тайни.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got your doll tonight @aykutcomertcom 🖤 #thisdollinspiredaykutforourvideo #aykutavideomuzicinilhamverenbebek

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on


Покрай снимките на новия сериал обаче феновете на актрисата останаха малко озадачени. Причината - начинът, по който любимката им актриса изглежда. А именно уморена, повехнала, с бръчки и с цялостно нездрав вид.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#⏰work🧿

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on


Берен е изключително активна в Instagram, но сравнително рядко качва свои селфита. Последният филм, в който се снима, пък е "Великолепният век" от 2016 г.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here is my new @directmessagesw bikini,thanks a lot to my talented friend @denizmarsan #directmessage_sw #summer19

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on


Именно начинът, по който изглежда, стана повод отново турските медии да афишират слуха за раздялата между Берен и съпруга ѝ Кенан Доули. Даже този път има и посочен период, от който не са заедно - 7 месеца.
 
Но жълтите новини в Турция са нещо обичайно. Така например Берен "беше" бременна десетки пъти от 2014 г. насам, когато се ожениха с Кенан.
 
Някои фенове на актрисата просто констатират, че Берен не прибягва до употребата на филтри в социалните мрежи - нещо, модерно и у нас. Други пък напомнят, че тя имаше сериозен проблем с алкохола преди време и това неминуемо дава отражение върху лицето ѝ.

И още:

Турската Моника Белучи разкри как поддържа перфектната си форма (ВИДЕО)

На снимачната площадка на турските сериали няма блясък и великолепие

Най-красивите турски актриси (СНИМКИ)