/ NOVA
Супергероите помогнаха на своите съперници в тежката битка
В изключително тежка териториална битка се впуснаха Непобедими, Безстрашни и Супергерои на Арената на “Игри на волята: България”.

Игри на волята
NOVA

Искрено великодушие и невиждано спортсменство проявиха Супергероите, които поеха тежестта на платформите, върху които другите две племена подреждаха финалните си пъзели. Те доказаха не само добротата си, но и физическите си възможности, спечелвайки ключа от Резиденцията.

Игри на волята
NOVA

Много сериозна контузия извади Джаферович от играта, след като върху ръката ѝ падна една от тежките трупи, които пренесе през Арената, заедно с Лефтеров. Тя пренебрегна препоръките на медицинския екип и се върна обратно в битката с шина на ръката, за да помогне на Безстрашните.

Игри на волята
NOVA

Въпреки усилията обаче, племето остана последно и се завърна на Дивата река. Непобедимите подредиха пъзела си преди тях, с което поеха грижите в Стопанството, а племената запазиха разпределението на териториите от изминалата седмица.

Игри на волята
NOVA

Преди битката Непобедими и Супергерои получиха видеата с последните думи на елиминираните от Генчо съотборници. Финалното послание на Звезделина към Непобедимите предизвика разединение и разочарование в племето, а думите на Касим нажежиха страстите между Супергероите. Алекса и Мани застанаха един срещу друг, защитавайки действията на своите коалиции, а Цветан продължи враждатата си с Илиян.

Игри на волята
NOVA

Предстоящото сливане на племената предизвика нови стратегии в различните коалиции, а изборът на капитан за седмицата беше тактически и добре обмислен.

Игри на волята
NOVA

След като гласуваха за петима различни души, Супергероите преизбраха Алекса за свои капитан и през тази седмица, Безстрашните единодушно се довериха на Джаферович, а в Непобедимите всичките 5 гласа получи Мирослава.

Игри на волята
NOVA

Каква битка очаква капитаните на Арената? Как Безстрашните ще изберат своя нов лидер след контузията на Джаферович? Ще се изненадат ли Мирослава и Алекса от появата на новия капитан? Кой ще победи и дали ще избере лична облага, или предимство за племето? Отговорите на тези въпроси разберете утре в 21:00ч. само по NOVA.
Игри на волята