Бони Родригес Кшивицки e Instagram инфлуенсър с над 815 хил. последователи в социалната мрежа. Но тя не е известна с традиционните разголени снимки и много филтри. Кшивицки  е популярна с това, че учи последователите си как да позират за Instagram.

Всъщност Бони доказва, че всеки може да бъде модел и дори не трябва да се подлага на диети. Важно е просто как се позира, пише каналът  "Кaк дa" във vbox7.

Ето какви са нейните съвети:
 

Момичето в ляво не знае как да позира. На дясната снимка пък бихме казали, че същото момиче е отслабнало с поне 5-6 кг., а разликата между двете снимки е едва няколко секунди.
 

Когато краката са по-близо до тялото, обяснява Бони, изглеждате по-кръгли и пухкави. По-добре раздалечете и ръцете, и краката от тялото, като нека кракът е по-близо до обектива.

"Когато не се чувстваме уверени пред камерата, често доближаваме главата до раменете си. Това само влошава резултата. Пробвайте да се отпуснете, така бихте изглеждали по-елегантно пред камерата".
 

Тази снимка пък достатъчно говори сама за себе си. Тук разликата отново са 2-3 секунди, но изправеният гръб прави цялата разлика.