/ Gulliver/Getty Images
"Игра на тронове" е сред най-обичаните телевизионни програми. И въпреки че предстоящите епизоди ще отбележат края на хитовата поредица, феновете не са готови да се разделят с любимите си персонажи. Именно това е причината особено актуални в момента да са татуировките, вдъхновени от сериала, пише в. "Дейли стар".

Популярни рапъри записаха песен за финала на „Игра на тронове“
От платформата Tатуду, която дава възможност на потребителите да качват снимки на татуировките си, отбелязват бум на боди арта в стил "Игра на тронове".

Сред най-забележителните татуровки, които могат да се видят в платформата, са свръхреалистични портрети на персонажи като Джон Сноу, Денерис Таргариен и Аря Старк.

Вдъхновено от „Игра на тронове“: Пускат „драконови яйца“ за Великден (СНИМКИ)
"С наближаването на последния сезон преданите фенове не искат да се примирят с мисълта за раздяла. Благодарение на невероятните предложения за татуировки, те могат да продължат историята и да носят любимите си герои със себе си навсякъде и завинаги. Чудесно е да наблюдаваме ентусиазма, с който нашите потребители резервират или споделят татуировки, вдъхновени от "Игра на тронове", казват от Татуду.
Излъчването на осмия и последен сезон на сериала ще започне по телевизия HBO на 14 април, припомня изданието.
Вижте също:

Ще разпознаете ли любимите образи от Game of Thrones извън сериала? (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
 
БТА