/ iStock/Getty Images
Осмият и последен сезон на сериала "Игра на тронове" ще започне точно преди Великден. Докато се наслаждават на любимото си шоу, избрани британци ще могат да похапват шоколадови яйца, вдъхновени от хитовата фентъзи поредица, пише вестник "Дейли стар".

Разкриха подробности около последния сезон на „Игра на тронове“
Компанията за доставки на храна за вкъщи „Диливъру“ пуска ексклузивна серия "драконови яйца", които наподобяват тези в поредицата, но за разлика от тях са направени от шоколад и не струват цяло кралство, а само 80 пени.

HBO показа кадри от последния сезон на „Игра на тронове“ (ВИДЕО)

Великденските яйца, вдъхновени от "Игра на тронове", ще бъдат ръчно изработени от бял шоколад и оцветени. Компанията ще ги пусне в продажба от 14 април, когато по телевизия HBO ще започне излъчването на последния сезон на сериала.

За съжаление обаче само избрани британци ще имат възможността да гледат шоуто, похапвайки тематичните лакомства. Шоколадовите яйца ще се предлагат единствено за районите на Лондон, Манчестър и Лийдс.

„Игра на тронове“ се завръща на малкия екран на 14 април (ВИДЕО)
 

"Великден наближава, както и последният сезон на любимия сериал "Игра на тронове". Около премиерите и финалите поръчките обикновено се увеличават. Поради тази причина решихме да зарадваме върлите фенове с нашите удивителни творения", казва Джо Гроувс от "Диливъру".

Препоръчваме също: 

В Ню Йорк пускат бира, вдъхновена от сериала „Игра на тронове“

Актриса наруши мълчанието за осмия сезон на „Игра на тронове”

Вълна от шеги около „Игра на тронове“ и „Междузвездни войни“ (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА