/ Gulliver/Getty Images
Кралската двойка е на 16-дневно дипломатическо турне в Пасифика
Херцозите на Съсекс принц Хари и съпругата му Меган, които вчера обявиха, че догодина ще станат родители, получиха бебешки подаръци по време на първия ден от официалното си посещение в Австралия, предадоха световните агенции.

Gulliver/Getty Images


Кралската двойка се сдоби с плетени бебешки терлички и голяма играчка кенгуру.
Херцозите на Съсекс бяха приветствани от генерал-губернатора на Австралия сър Питър Косгроув, който е представител на кралицата в Австралия. Той поздрави кралската двойка "с чудесната новина" за очакваното от тях бебе през 2019 г.
 
В очакване на бебе: Бъдещите родители Хари и Меган зарадваха британците (СНИМКИ)

Принц Хари и съпругата му бяха в отлично настроение и се усмихваха през цялото време, като херцогиня Меган вече не правеше опити да прикрие своята бременност. Тя носеше  бяла рокля по тялото на австралийския дизайнер Карен Гее, подчертаваща коремчето й, и обувки на висок ток, като държеше за ръка съпруга си. От време на време оправяше дългата си тъмна коса, подложена на лекия бриз в Сидни.

Gulliver/Getty Images


През първия ден на обиколката си Хари и Меган се порадваха на двойка коалиМладото семейство наблюдава животните докато се хранят с евкалипт, а после двойката се повози на кораб в пристанището.

Започнаха предположенията за името на новото кралско бебе

Кралската двойка се срещна с представители на игрите "Инвиктус", вид параолимпиада за ветерани, получили наранявания на бойното поле. Принц Хари е основател на тези игри и провеждането им в Австралия е една от главните причини за визитата на кралските особи в страната-континент.

Gulliver/Getty Images


Хари и Меган са на 16-дневно дипломатическо турне на кралската двойка в Пасифика. Те ще посетят Австралия, Нова Зеландия, Фиджи и Тонга. Вчера от двореца в Кенсингтън обявиха, че внука на кралица Елизабет II и 37-годишната актриса "очакват дете през пролетта на 2019 г.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС, БТА